Showroom

Onze passie is om uw droom, uw zoektocht naar een sfeervolle haard in huis in te vullen! In onze uitgebreide showroom van 1.200m2 laten we een diversiteit aan mogelijke haardopstellingen zien.

showroom van tiel haarden
showroom Van Tiel Haarden

Het assortiment in onze showroom is dusdanig opgebouwd, zowel in brandstoffen als merken, dat we alle mogelijkheden kunnen laten zien. Hierdoor hebben we voor ieder interieurtype, landelijk, klassiek of juist modern, een haard die past. Het assortiment bestaat uit: gashaarden, houthaarden, elektrische haarden, bio-ethanol haarden, pellethaarden en cv haarden.

In een huiselijke sfeer met aangename warmte, gaan we graag met u aan tafel, om de wensen en mogelijkheden in uw woning te bekijken. Met onze vakkundigheid kijken we naar de technische aspecten die belangrijk zijn bij het plaatsen van een haard, zoals: het rookkanaal of bijvoorbeeld het rendement. Daarnaast hebben we ook interieurkennis in huis! We maken een schets, kijken naar materialen zoals natuursteen of staal en zorgen dat we een duidelijk totaalplaatje van de opstelling en/of ruimte op papier krijgen. De vele opstellingen in de showroom geven de mogelijkheid om de perfecte haard voor uw interieur samen te stellen en te visualiseren.

Showroom Van Tiel Haarden
Showroom Van Tiel Haarden

Naast onze passie is er een schat aan kennis, ervaring en creativiteit opgebouwd, waardoor we uw droom kunnen verwezenlijken! Dit alles zorgt ervoor dat wanneer u de showroom verlaat, u precies weet waar u aan toe bent, wat uw droom dan ook is!

KOM NAAR ONZE SHOWROOM.

 
Wij hebben een schitterende showroom van 1.200 m2 met meer dan 100 opstellingen van inbouwhaarden, vrijstaande kachels en schouwen. Om u ècht de sfeer van warmte te laten beleven zijn onze haarden in huiselijke sfeer gerealiseerd.
 

In onze showroom worden haarden gecombineerd met stijlvolle meubelen en woonaccessoires. Het begrip ‘sfeerwarmte’ krijgt hierdoor een extra dimensie die u ècht zelf moet komen beleven. U kunt volop ideeën opdoen, verschillende modellen zien, persoonlijk advies krijgen en zelfs uw complete interieur omtoveren. De foto’s geven u slechts een indruk. Kom naar onze showroom en beleef de warmte zelf!