Elektrische haarden

Heeft u geen rookkanaal? Maar wilt u toch genieten van de warmte van een haard en de sfeerbeleving? Dan is een elektrische haard echt iets voor u!

Het enige wat u nodig heeft is een stopcontact. Hierdoor kunt u op een snelle en eenvoudige manier genieten van een sfeervol vuurbeeld. Door het gebruik van waterdamp/ ledverlichting, of spiegels ontstaat er een mooi sfeervol vuurbeeld. Daarnaast is het een goed alternatief voor de duurdere gashaard.

Ze zijn er in verschillende soorten en maten, we kunnen het assortiment opdelen in:

Faber elektrische gashaard Van Tiel Haarden

ELEKTRISCHE INBOUWHAARDEN

Het assortiment van de inbouw elektrische haarden wordt steeds groter. Bij het ontwerpen van de opstelling kunnen we oneindig veel mogelijkheden creëren, doordat we geen rekening hoeven te houden met een rookkanaal.

ELEKTRISCHE INZETHAARDEN

De inzethaarden zijn toepasbaar in een bestaande mantel en zijn in de meeste situaties erg gemakkelijk te plaatsen. Wanneer er in een bestaande situatie een nieuwe haard gewenst is, dan kunnen we zonder al te veel hak- en breekwerk de inzethaard in de opening van de bestaande mantel zetten.

Elektrische inzethaard Faber
Elelektrische vrijstaande kachel

ELEKTRISCHE VRIJSTAANDE KACHELS

Met een vrijstaande kachel bent u samen met de hanghaarden het meest flexibel. Het enige wat u nodig heeft is elektriciteit en in sommige gevallen een wateraansluiting.

ELEKTRISCHE HANGHAARDEN

U bent flexibel in de plaatsing van de hanghaard, er is geen rookkanaal nodig.
Ideaal voor in appartementen!

Elektrische hanghaard

Warmte?

De elektrische haarden zijn er in verschillende variaties. Er zijn haarden die kunnen verwarmen. Doordat de wattages van de elektrische haarden minimaal zijn is het een aangename bijverwarming, de verwarming van de haard zal over het algemeen niet de gehele ruimte verwarmen.

In onze showroom hebben we een uitgebreid assortiment van elektrische haarden en kachels. Wij hebben ook houthaarden, gashaarden en bio-ethanol haarden. Wij kijken graag samen met u welk model het meeste bij u past.

INSPIRATIE ELEKTRISCHE HAARDEN:

“Club” elektrisch vuur

De elektrische haard met de sfeer voor in de club! Een mix van de electric & club fires collectie van Element 4. Naast het mooie vuur van de electric fires komen er specifieke kenmerken bij namelijk: diverse kleurpatronen, optimaal regelbaar vlammenspel, regelbare bodemverlichting en bestuurbaar via de app, Google home of Alexa.  Dit zijn

Meer lezen

Fronthaard

Een strakke wandopstelling met een vierkante front haard, eenvoudig en tijdloos. Of plaats de elektrische haard in een bestaande of nieuwe schouw en hij krijgt meteen een klassiek en sfeervol karakter. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dit is een elektrische haard uit de Faber E-matrix collectie. De vuurbeleving is een samenspel van koudwaternevel en speciale

Meer lezen

Hoekhaard

Hoekhaarden kunnen op, of in een hoek gezet worden. De tweede ruit in de haard zorgt voor een extra zichtlijn in het interieur. Dit is een elektrische haard uit de Faber E- Matrix collectie. De vuurbeleving is te danken aan een samenspel van opwervelende koudwaternevel en speciale LED- verlichting. Zelfs het geknisper van het

Meer lezen

Driezijdige haard

Een driezijdige elektrische haard, veel zichtlijnen en echt een eyecatcher in de ruimte. Het ontwerp bepaald de totale sfeer van de opstelling. Dit is een haard uit de Faber, E-Matrix collectie. De vuurbeleving is te danken aan het samenspel van opwervelende koudwaternevel en speciale LED- verlichting. Zelfs het geknisper van het hout ontbreekt niet.

Meer lezen

Roomdivider

Een grote open ruimte? Maar toch op zoek naar een afscheiding van de woonzones zodat er wat meer intimiteit wordt gecreëerd? Dan kun je gaan voor een roomdivider. Deze heeft aan drie zijdes vuurzicht, en zorgt meteen voor leuke ruimte – afscheiding. Dit is een elektrische haard uit de Faber E-Matrix collectie. De vuurbeleving

Meer lezen

Tunnelhaard

Een verbinding tussen twee leefruimtes kan je maken met een tunnelhaard. Doordat het een elektrische haard is, hebben we geen rookkanaal nodig en kan de opstelling los komen van het plafond. Dit zorgt voor een ruimtelijk effect! Dit is een elektrische haard uit de Faber E-matrix collectie. De vuurbeleving is een samenspel van koudwaternevel

Meer lezen

Diverse modellen

Wat je stijl of smaak ook is, er is altijd een vuur wat bij jou past. We kunnen diverse elektrische haarden in bestaande situaties plaatsen of we ontwerpen samen met u een opstelling voor een nieuwe situatie. Dit zijn een inzet & inbouw haarden uit de Dimplex collectie.

Meer lezen

Elektrisch vuur door LED – technologie

Dit elektrische vuur zorgt voor een diep en rijk vlambeeld en creëert, dankzij het unieke reflecterende vermogen, het effect van hete as in het brander bed. In combinatie met het speciale anti – reflectieglas en het unieke flikkerende effect van de vlammen ontstaat er een bewegelijk en realistisch beeld. De haarden zijn uitgevoerd met

Meer lezen

Merken