Buitenhaarden

Extra genieten van zomer- en winteravonden met een sfeervolle buitenhaard

Onze klanten vertellen vaak dat ze zelf verrast zijn over hoe vaak ze gebruik maken van hun buitenhaard. Ze ervaren het als een grote toegevoegde waarde voor het woongenot.

Of het nu zomer of winter is, met een buitenhaard geniet u nog langer van uw tuin en terras. Want wat is er nou sfeervoller en aangenamer dan buiten voor een aangenaam knisperend vuurtje te zitten? Zo heeft u het hele jaar door enorm veel meer plezier van uw tuin en/of terras.

Het assortiment buitenhaarden kunnen we verdelen in gashaarden, houthaarden en bio ethanol voor buiten.

GASHAARDEN

De gashaarden voor buiten zijn zeer gemakkelijk in gebruik, zodat u direct kunt genieten van de warme en gezellige sfeer. Op een wat frissere zomerse avond kunt u nog lekker lang buiten blijven genieten. Er zijn zowel ingebouwde als vrijstaande gashaarden voor buiten verkrijgbaar.

buitengashaard
buitenhaard hout

HOUTHAARDEN

De houthaarden voor buiten zorgen voor een sfeervol, gezellig knisperend haardvuur. Zeker net zo belangrijk is de aangename warmte van de buitenhaard, zo kunt u nog lekker genieten van een gezellige lange avond buiten. Zeker met de modellen die u als barbecue kunt gebruiken. Er zijn zowel ingebouwde als vrijstaande houthaarden voor buiten verkrijgbaar.

BIO ETHANOL HAARDEN

Ook buiten kunt u genieten van de sfeer, het gemak en de warmte van een bio ethanol haard. De buitenhaarden zijn zowel als ingebouwde variant of vrijstaand verkrijgbaar. Met een bio ethanol buitenhaard kunt u gemakkelijk extra sfeer toevoegen aan de tuin en genieten van lange avonden.

buitenhaard bio ethanol
buitenhaard gas Faber

BUITENHAARDEN ASSORTIMENT

Bij Van Tiel Haarden kunt u dus niet alleen terecht voor een uitgebreid assortiment aan gas- , hout-, bio-ethanol- en elektrische haarden maar ook voor een uitgebreid assortiment aan buitenhaarden.

INSPIRATIE BUITENHAARDEN:

Merken