Haardmeubelen

De haard is de eyecatcher van de ruimte! Doordat de haard vaak een hoofdrol speelt in het interieur vinden wij het erg belangrijk dat er goed gekeken wordt naar de positie van de haard en de opstelling.

Onze adviseurs kijken samen met u naar de wensen en eisen voor uw interieur. Waar nodig, kijkt onze binnenhuisarchitect mee naar kleuren en materialen en de juiste maatverdelingen. Wij presenteren het eindresultaat aan de hand van 3d & 2d tekeningen zodat u zicht een goed beeld kan vormen van het eindresultaat. De meubels en totaalwand opstellingen worden gemaakt met een hoog afwerkingsniveau. Waarbij vele materialen, kleuren en mogelijkheden voor bijvoorbeeld apparatuur indeling mogelijk zijn. Wij denken met u mee om de mooiste combinaties te maken van de haard en een meubel waarin in vele gevallen de televisie en nog wat extra opbergruimte verwerkt wordt!

In onze showroom hebben we ook een groot assortiment gas-, elektrische-, bio-ethanol- en houthaarden. Wij kijken graag samen met u welke haard het beste bij u past.

INSPIRATIE HAARDMEUBELEN & OPSTELLINGEN: