PELLETHAARDEN

Pellethaarden zijn eenvoudig te bedienen, behalen een hoog rendement en zijn zowel sfeer verhogend als functioneel inzetbaar.

Pellethaarden zijn nog steeds populair binnen de haardenbranche, voornamelijk door zijn grote functionaliteit. De pellethaarden hebben een hoog rendement en u stookt ook nog eens zeer duurzaam. Daarnaast is het stoken van een pellethaard goedkoper en kunt u met deze haard ruimtes gemakkelijk verwarmen. Tevens zorgt de haard ook voor extra sfeer in de betreffende ruimte.

Pellethaarden zijn er in verschillende soorten en maten, we kunnen het assortiment opdelen in twee varianten; vrijstaande haarden en inbouw / inzethaarden.

assortiment pellethaard

VRIJSTAANDE PELLETHAARDEN

Een vrijstaande pellethaard is gemakkelijk te plaatsen in nagenoeg iedere ruimte en zorgt op iedere plek voor extra sfeer en warmte. Op een rechte wand, in een hoek of vrij in de ruimte; er is altijd een oplossing.

INBOUW- EN INZETHAARDEN

Naast de vrijstaande pellethaard, zijn er ook modellen die in een bestaande situatie of inclusief een ombouw geplaatst kunnen worden. De inzethaard is in de meeste bestaande situaties, zonder veel hak & breek werk gemakkelijk te plaatsen. De inbouwhaard kan in de mooiste ontwerpen worden geplaatst en zorgt voor een sfeervol interieur.

Een pelletkachel brandt op houtpellets: oftewel geperste houtkorrels. Een pelletkachel kent vele voordelen en heeft een hoog bedieningsgemak.

In onze showroom hebben we een ruim assortiment van pellethaarden en -kachels. Daarnaast hebben wij ook een groot assortiment gas-, elektrische-, bio-ethanol- en houthaarden. Wij kijken graag samen met u welke haard het beste bij u past.

INSPIRATIE PELLETHAARDEN:

Merken