CV HOUTHAARDEN

Uniek in zijn soort.. De CV houthaarden zijn sfeervol, zeer energiezuinig en zijn aan te sluiten op een bestaand of nieuw CV systeem.

De CV haarden op hout dragen bij aan een slimme energieoplossing, doordat de rookgassen worden gebruikt voor het verwarmen van water voor het CV systeem of voor warm tapwater. Met een CV houthaard verwarm je één of meerdere ruimte(s) en ondersteun je het CV systeem. Hierdoor haal je meer rendement uit jouw haard of kachel, wat zorgt voor besparing op de energiekosten!

CV houthaarden zijn er in verschillende soorten en maten, we kunnen het assortiment opdelen in twee varianten: Inbouw- en vrijstaande haarden.

inbouw houthaarden

INBOUWHAARDEN

De inbouwhaarden zijn leverbaar in twee verschillende deursystemen; draaideur of liftdeur. Afhankelijk van uw situatie is er altijd een passend model te vinden, inclusief een bijpassende ombouw. Zo creëert u een unieke haardopstelling!

VRIJSTAANDE HAARDEN

De vrijstaande CV-haard kunt u ‘vrij’ in de ruimte plaatsen en behoeft geen ombouw. Door de diversiteit in modellen en uitvoeringen is er altijd een model te vinden die past bij uw wensen en situatie.

vrijstaande houthaarden

Wilt u graag genieten van een knisperend houtvuur in de woonkamer? Maar wilt u niet teveel warmte in de ruimte krijgen. Dan is de CV houthaard een echte aanrader, doordat slechts een gedeelte van de warmteafgifte daadwerkelijk in de ruimte terecht komt. Naast sfeerverhoging in de ruimte, bent u ook nog eens milieubewust bezig!

In onze showroom hebben we een ruim assortiment van CV houthaarden. Daarnaast hebben wij ook een groot assortiment gas-, elektrische-, bio-ethanol-, en traditionele houthaarden. Wij kijken graag samen met u welke haard het beste bij u past.

Inspiratie CV HOUTHAARDEN

Merken