Gashaard 1

Gashaarden

Genieten.. Gemak en heel veel sfeer! Met een druk op de knop zorgt u voor een prachtig vlammenspel. Waardoor u de gashaard ook voor een korte avond gemakkelijk ontsteekt!

Het vlammenspel van een gashaard is nog nauwelijks te onderscheiden van een houtvuur. Een gashaard biedt over het algemeen meer gemak en gebruikscomfort dan een houthaard. Door op de afstandsbediening te drukken kunt u direct genieten van een sfeervol haardvuur. Wie wil dat nou niet?

Ze zijn er in verschillende soorten en maten, we kunnen het assortiment opdelen in twee systemen: gesloten gashaarden & open gashaarden.

Alles wat je wilt weten voor aanschaf van een gashaard

gesloten gashaarden

Gesloten gashaarden

Een gesloten gashaard is voorzien van een ruit. Daarnaast werkt een gesloten gashaard met een concentrisch systeem, waarbij de luchttoevoer en de rookgasafvoer door één kanaal met binnen- en buitenpijp word geleidt. Dit zorgt voor een hoog rendement en vele mogelijkheden voor installatie van het rookkanaal.

GASHAARDEN INBOUW

Het assortiment van de inbouw gashaarden is erg groot en veelzijdig, door het technische gemak kunnen we de haarden in de mooiste jasjes steken.

inbouw gashaarden Faber Matrix
inzet gashaarden

GASHAARDEN INZET

De inzethaarden zijn toepasbaar in een bestaande mantel en zijn in de meeste situaties erg gemakkelijk te plaatsen. Wanneer er in een bestaande situatie een nieuwe haard gewenst is (bijvoorbeeld omdat je graag een hoger rendement wilt) dan kunnen we zonder veel hak- & breek werk de inzethaard in de opening van de bestaande mantel zetten.

VRIJSTAANDE KACHELS

De vrijstaande kachel kan in vele verschillende ruimtes gemakkelijk geplaatst worden. Er is een grote diversiteit van modellen en materialen verkrijgbaar.
Zo is er altijd een model te vinden die past bij uw wensen en situatie.

vrijstaande kachel Circo DRU
Tuinhaard theTube

TUINHAARDEN

Een tuinhaard zorgt direct voor een warme en gezellige sfeer. Zeker net zo belangrijk is de aangename warmte van de buitenhaard. Op een wat frissere zomerse avond, kunt u nog lekker lang buiten blijven genieten! Er zijn verschillende mogelijkheden voor de tuinhaarden, zo kunnen we er zelfs een barbecue van maken.

OPEN GASHAARDEN

Onder een open gashaard verstaan we de haarden zonder glasplaat, waardoor er een exclusieve en pure vuurbeleving ontstaat. De haard is maatwerk waardoor er oneindig veel mogelijkheden en ontwerpen op toe te passen zijn. Wij gaan graag met u aan de slag voor een passend ontwerp voor u en uw interieur!

open gashaarden

In onze showroom hebben we een uitgebreid assortiment gashaarden, houthaarden, elektrische haarden en bio-ethanol haarden. Wij kijken graag samen met u welk model het meeste bij u en uw situatie past.

Gerealiseerde projecten & Inspiratie

Keukenhaard

Een horizontale fronthaard in het verlengde van de keuken! Een strak en eenvoudig ontwerp, wat zorgt voor een tijdloos sfeergeheel. Meer is hier niet nodig.. Ook in de keuken kan een haard erg gewenst zijn, tegenwoordig is dit het hart van de woning en komen we als gezin samen in de keuken.

Meer lezen

Tunnelhaard

Een tunnelhaard verbindt twee ruimtes met elkaar, of hij nou op zichzelf staat of is verwerkt in een totale opstelling met kastenwand zoals hier. Het zorgt voor een transparant ontwerp.  In deze opstelling is gekozen voor het bekleden van de vakkenkast en het meubel met achterwand in een warme fineerhout. 

Meer lezen

Verticale haard

Zorgvuldig is in dit ontwerp gekozen voor een verticaal en minimalistisch opstelling, waarbij het vuur en de zichtlijnen erg belangrijk zijn!   Less is more!

Meer lezen

Driezijdige haard

Wat een eyecatcher! Een driezijdige haard heeft veel zichtlijnen, en is vanuit allerlei kanten in de wellness ruimte te bekijken. Dit zorgt voor een aanwezig en sfeervol beeld.  De sokkel van de haard is bekleed met een keramische tegel, waardoor de vloer lijkt door te lopen in de opstelling. Tevens ook meteen erg gemakkelijk

Meer lezen

Tv meubel

De haard is geplaatst op een laag meubel, waarbij er een eenheid is gemaakt op de wand. Door wat leuke schapjes aan de linkerzijde van de haard wordt de opstelling wat speelser gemaakt. Aan de rechterzijde van de haardopstelling staat de tv, de apparatuur van de tv kan onder in het meubel geplaatst worden

Meer lezen

Roomdivider

Een sfeervolle roomdivider welke zorgt voor een ruimtelijke afscheiding tussen de eethoek en de zithoek! Het hoge glas zorgt voor een transparante doorkijk. De nis in de haardopstelling is aan twee zijde open, zodat je ook hier contact blijft houden met de andere zone. In de nis hebben we houten schappen geplaatst, dit geeft

Meer lezen

Totaal wandopstelling

Een wandopstelling waarbij diverse functies in een totaal ontwerp zijn samengevoegd. Zowel de tv, opbergruimte en de haard vormen een geheel, in een sfeervol interieur. We hebben samen met de klant gekozen voor mooie materialen als HPL met een structuur en staal. Wat ook nog eens praktisch is! De haard in dit ontwerp is

Meer lezen

Vrijstaande kachel

Een kachel met moderne uitstraling. Het vuur heeft veel zichtlijnen, omdat het van drie zijdes te zien is. Dit is een vrijstaande kachel van Dru.

Meer lezen

Hoekhaard

Een hoekhaard laag op de grond, op de hoek. Dit hoge vuur geeft een realistisch vlambeeld en is een tweezijdige gesloten gashaard van Dru.

Meer lezen

Haard op plateau

Een driezijdige haard op een stenen plateau. Er zijn vele keuzes in steen mogelijk, zoals natuursteen, composiet of keramiek. Dit is een driezijdige haardopstelling van Dru.

Meer lezen

Merken