Assortiment

In onze uitgebreide showroom tonen wij u een breed assortiment met alle verschillende brandstoffen op het gebeid van sfeerwarmte.

Ons assortiment is dusdanig opgebouwd, zowel in diversiteit aan brandstoffen als in merken, dat we alle mogelijkheden kunnen laten zien. Ons assortiment bevat de volgende toestellen: gashaarden, houthaarden, elektrische haarden, bio-ethanol haarden, pellethaarden en cv houthaarden. In onze showroom ziet u de nieuwste toestellen van bekende merken als Faber, Bellfires, Dru, Spartherm, Planika en nog vele meer. En dat allemaal onder één dak!
gashaard assortiment

Gashaarden

Het vlammenspel van een gashaard is nog nauwelijks te onderscheiden van een houtvuur. Een gashaard biedt over het algemeen meer gemak en gebruikscomfort dan een houthaard. Door op de afstandsbediening te drukken kunt u direct genieten van een sfeervol haardvuur. Wie wil dat nou niet?

HOUTHAARDEN

Een knapperend vlammenspel in de kamer zorgt voor een prachtige sfeer en heerlijke warmte.

Niets is mooier dan een echt houtvuur. Vuur zorgt voor genegenheid en gezelligheid. Houdt u van vuur stoken? En geniet u ook zo van de hele traditie rondom de houthaard? Dan is een houthaard zeker iets voor u.

assortiment houthaard
assortiment cv houthaard

CV Houthaarden

De CV haarden op hout dragen bij aan een slimme energieoplossing, doordat de rookgassen worden gebruikt voor het verwarmen van water voor het CV systeem of voor warm tapwater. Met een CV houthaard verwarm je één of meerdere ruimte(s) en ondersteun je het CV systeem. Hierdoor haal je meer rendement uit jouw haard of kachel, wat zorgt voor besparing op de energiekosten!

Elektrische haarden

Het enige wat u nodig heeft is een stopcontact. Hierdoor kunt u op een snelle en eenvoudige manier genieten van een sfeervol vuurbeeld. Door het gebruik van waterdamp/ ledverlichting, of spiegels ontstaat er een mooi sfeervol vuurbeeld. Daarnaast is het een goed alternatief voor de duurdere gashaard.

assortiment elektrische haard
assortiment bio ethanol

Bio-ethanol haarden

Het enige wat u voor deze haarden nodig heeft, is een stopcontact. Hierdoor kunt u op een eenvoudige manier genieten van een optimaal vuurbeeld. Door luisteren naar de vraag van de consument is het gelukt om een haard te ontwikkelen, die zorgt voor een unieke oplossing in brandbeleving. De toestellen zijn zowel vrijstaand als ingebouwd mogelijk en zodoende geschikt voor nagenoeg iedere situatie.

Pellethaarden

Pellethaarden hebben in Nederland een flinke opmars doorgemaakt, niet verwonderlijk als we kijken naar de voordelen die stoken met een pellethaard met zich meebrengt. Doorgaans is het stoken van een pellethaard goedkoper, maar de haard zorgt ook voor extra sfeer in huis. Daarnaast hebben pellethaarden een hoog rendement en stookt u zeer duurzaam.

assortiment pellethaard
assortiment buitenhaard

Buitenhaarden

Of het nu zomer of winter is, met een buitenhaard geniet u nog langer van uw tuin en terras. Want wat is er nou sfeervoller en aangenamer dan buiten voor een aangenaam knisperend vuurtje te zitten? Zo heeft u het hele jaar door enorm veel meer plezier van uw tuin of terras.

Haardmeubelen

Onze adviseurs kijken samen met u naar de wensen en eisen voor uw interieur. Waar nodig, kijkt onze binnenhuisarchitect mee naar kleuren en materialen en de juiste maatverdelingen. Wij presenteren het eindresultaat aan de hand van 3d & 2d tekeningen zodat u zicht een goed beeld kan vormen van het eindresultaat.

assortiment haardmeubel
assortiment schouwen

Schouwen

Een schouw is een waar kunstwerk, wat op maat voor u gemaakt wordt. De haard kiest u zelf, of het nu een houthaard, gashaard of elektrische haard is. In de showroom tonen wij een grote diversiteit aan schouwen, in de meest uiteenlopende materialen & ontwerpen. Naast de klassieke look, zijn er ook schouwen welke een moderne uitstraling hebben.