Schouwen

Bent U op zoek naar een stijlvolle en luxueuze haardopstelling? Dan past een schouw erg mooi in uw interieur. De natuurlijke materialen, zoals marmer en zandsteen geven de haard veel allure en zorgt voor een middelpunt in uw woonkamer of keuken.

Een schouw is een waar kunstwerk, wat op maat voor u gemaakt wordt. De haard kiest u zelf, of het nu een houthaard, gashaard of elektrische haard is. In de showroom tonen wij een grote diversiteit aan schouwen, in de meest uiteenlopende materialen & ontwerpen. Naast de klassieke look, zijn er ook schouwen welke een moderne uitstraling hebben.

De details van een schouw zitten in het materiaal. De steen van de schouw komt uit Frankrijk of Spanje, daar wordt een nauwkeurige selectie gemaakt uit verschillende steensoorten. Geen steen is hetzelfde, de kleur, structuur en adering zullen uiteindelijk bij iedere schouw verschillend zijn.
Dit zorgt voor een uniek exemplaar bij u thuis in de woonkamer!

In onze showroom staat een grote diversiteit aan schouwen. Wij kijken graag met u mee welke schouw en haard bij u past!

In onze showroom hebben we ook een groot assortiment gas-, elektrische-, bio-ethanol- en houthaarden. Wij kijken graag samen met u welke haard het beste bij u past.

Inspiratie SCHOUen: