bio-ethanol haarden

BIO ETHANOL HAARDEN

Heeft u geen (mogelijkheid) tot een rookkanaal? Maar wilt u toch genieten van natuurlijk vuur en warmte van een haard, met bijbehorende sfeerbeleving? Dan is een bio ethanol haard echt iets voor u!

Het enige wat u voor deze haarden nodig heeft, is een stopcontact. Hierdoor kunt u op een eenvoudige manier genieten van een optimaal vuurbeeld. Door te luisteren naar de vraag van de consument is het gelukt om een haard te ontwikkelen, die zorgt voor een unieke oplossing in brandbeleving. De toestellen zijn zowel vrijstaand als ingebouwd mogelijk en zodoende geschikt voor nagenoeg iedere situatie. Bio ethanol haarden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, het assortiment kunnen we opdelen in binnen- en buitenhaarden.

BIO ETHANOL BINNENHAARDEN

Met een bio ethanol haard bent u zeer flexibel. Met een diversiteit aan modellen en afmetingen zijn deze haarden in vrijwel iedere situatie toepasbaar. Van strak ingebouwd of geplaatst in een bestaande situatie, tot vrijstaand in de ruimte. Een Bio ethanol haard heeft vele mogelijkheden!

BIO ETHANOL BUITENHAARDEN

Ook buiten kunt u genieten van de sfeer en warmte van een Bio ethanol haard, vrijstaand of ingebouwd. Ook hier zijn weer diverse mogelijkheden!

buitenhaard bio ethanol

In onze showroom hebben we diverse bio ethanol haarden brandend opgesteld staan, zowel binnen- als buitenhaarden. Daarnaast hebben we ook een uitgebreid assortiment aan gas-, hout- en elektrische haarden. Wij kijken graag samen met u welk model het meeste bij u past!

INSPIRATIE BIO ETHANOL HAARDEN:

Merken