Onze Kernwaarden

Van Tiel Haarden is al jarenlang actief en succesvol in sfeervolle oplossingen voor haardvuren in vele varianten. Onze kernwaarden zijn :

1. BETROKKEN BIJ HET UITVOEREN VAN UW WENSEN
2. BEKWAAM IN HET UITVOEREN VAN DE WERKZAAMHEDEN
3. BETROUWBAAR IN HET NAKOMEN VAN ONZE AFSPRAKEN

Wat wij u bieden

Van Tiel Haarden kan u compleet ontzorgen bij de realisatie van een haard, schouw of kachel. Alle activiteiten van ontwerpen tot compleet afgewerkte oplevering kunnen wij u aanbieden. Indien nodig regelen wij voor u ook eventuele sloopwerkzaamheden, aanleg gasleiding, puin afvoer, tijdige aanwezigheid van bedrijven voor bijzondere werkzaamheden als boren, dakbedekking, enz. Alles is gericht op een strikte en betrouwbare planning van uw project

Inbouwhaard hout Barbas

BETROKKEN IN HET VORMGEVEN VAN UW HARTEWENS

Goed luisteren naar uw wensen wordt gecombineerd met onze ervaring en creativiteit. Hiermee wordt een sfeervolle oplossing geboden voor een warm haardvuur in uw interieur. Dit kan zowel in een moderne, klassieke of rustieke stijl worden uitgevoerd, met mogelijkheden voor oplossingen in gas, hout of elektrisch. De keuze is volledig aan u, maar soms afhankelijk van de technische mogelijkheden.

BEKWAME MENSEN DOEN HET WERK

Veiligheid en kwaliteit van de totale installatie is een absolute voorwaarde voor Van Tiel Haarden. Er wordt door ons veel aandacht geschonken aan veiligheidsaspecten van luchttoevoer, gastoevoer en brandwerende constructies. Onze medewerkers worden ook voortdurend getraind en bijgeschoold om niet alleen de juiste adviezen te geven, maar de projecten ook op een veilige en aan alle eisen voldoende wijze te realiseren.

BETROUWBAAR, UW WAARBORG VOOR KWALITEIT

Na het ontwerp van uw haardvuur worden alle stappen nauwkeurig gepland. De onderdelen en mantels van de haarden worden door ons zelf gemaakt of door geselecteerde partners waarmee al vele jaren betrouwbaar wordt samengewerkt. Ook voor onze, of eigenlijk uw, specifieke natuursteen oplossingen hebben wij betrouwbare partners. Juist door deze werkzaamheden in eigen hand of bij geselecteerde partners te houden kunnen wij juist dat detail wat u wenst ook realiseren. Alles met onze hoge eisen aan uw kwaliteit, zodat u jaren kunt genieten van uw sfeervol haardvuur.