OVER VAN TIEL HAARDEN

Van Tiel Haarden te Veghel (Noord-Brabant, Nederland) is jarenlang actief in de branche van sfeerwarmte. In die periode is een schat aan kennis, ervaring en creativiteit opgebouwd.

Inmiddels zijn wij ook sterk gegroeid, wat tot uiting komt in onze schitterende showroom van 1.200m2 met zijn vele en gevarieerde opstellingen van kachels, haarden en schouwen. Tijdens uw bezoek worden uw wensen geïnventariseerd en wordt een plan of schets opgesteld. Of u een stuc haard, een hoekopstelling van uw haard, een doorkijk haard of welke andere variant u ook wenst, met onze creativiteit binnen uw wensen kunnen wij vrijwel alles realiseren.

Hoe het ooit begon

In 2000 is het bedrijf gestart door Toon van Tiel vanuit een passie voor vuur en sfeer onder de naam Van Tiel Sfeerwarmte, in Zeeland. Na een voortdurende groei de jaren daarna, werd in 2007 gestart met de bouw van een volledig nieuw pand aan Doornhoek 3766 in Veghel. Een riante showroom, een royale eigen werkplaats met magazijn en het kantoor zijn hier gehuisvest. Na de opening in september 2008, was er in 2009 al een uitbreiding van de showroom nodig om ruimte te bieden aan alle activiteiten.

In september 2009 werd daarom de bovenverdieping van de showroom in gebruik genomen en tevens werden de activiteiten uitgebreid. Door complete mogelijkheden te bieden voor interieurontwerp en -realisatie, onderscheidt Van Tiel Haarden zich van andere haardenbedrijven. Wij kijken verder dan de haard en denken met de klant mee in de realisatie van de ideale opstelling.

De naam Van Tiel Haarden is uitgegroeid tot een begrip in de haardenbranche met een klantenkring die zich uitstrekt over heel Noord-Brabant en zelfs tot ver daarbuiten.

VAKBEKWAAM EN GECERTIFICEERD

Wij werken met een team van eigen, vakbekwame monteurs voor het plaatsen van onze haarden, kachels, interieurwerk en schouwen.

Onze monteurs zijn allemaal gecertificeerd volgens de Vakopleiding Installateur Haarden, Kachels en Rookkanalen, via de stichting Nederlandse Haarden- en Kachelbranche.


Onze werkzaamheden worden uitgevoerd volgens onze eigen strikte kwaliteitsnormen, rekening houdend met alle veiligheidsvoorwaarden en met technische verantwoorde oplossingen. Wij maken hierbij gebruik van hoogwaardige materialen voor alle onderdelen van uw haard, schouw of kachel. Er wordt hierbij veel aandacht geschonken aan veiligheid van gastoevoer en rookgasafvoer. Uiteraard geldt dit ook voor de toestellen die wij leveren, allen van gedegen en gerenommeerde fabrikanten.


Bovenal willen wij een bedrijf zijn en blijven dat uw verwachtingen waar maakt, zoals afgesproken met u. Vandaar dat wij ook zoveel waarde hechten aan de kernbegrippen; betrokken, betrouwbaar en bekwaam. Dit alles bieden wij u voor een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.