fbpx

Gashaarden

Genieten.. Gemak en heel veel sfeer! Met een druk op de knop zorgt u voor een prachtig vlammenspel. Waardoor u de haard ook voor een korte avond gemakkelijk ontsteekt!

Het vlammenspel is nog nauwelijks te onderscheiden van een houtvuur. Wanneer u een druk leven heeft met weinig tijd, dan zorgt de afstandsbediening voor erg veel comfort.
Wie wil dat nu niet?

Ze zijn er in verschillende soorten en maten, we kunnen het assortiment opdelen in twee systemen: gesloten gashaarden & open gashaarden.

Gesloten gashaarden

Een gesloten gashaard is voorzien van een ruit. Daarnaast werkt een gesloten gashaard met een concentrisch systeem en wordt de luchttoevoer en de rookgasafvoer door één kanaal geleidt. Dit zorgt voor een hoog rendement en vele mogelijkheden voor installatie van het rookkanaal.

GASHAARDEN INBOUW

Het assortiment van de inbouw gashaarden is erg groot en veelzijdig, door het technische gemak kunnen we de haarden in de mooiste jasjes steken.

GASHAARDEN INZET

De inzethaarden zijn toepasbaar in een bestaande mantel en zijn in de meeste situaties erg gemakkelijk te plaatsen. Wanneer er in een bestaande situatie een nieuwe haard de gewenst is (bijvoorbeeld omdat je graag gesloten wilt gaan stoken) dan kunnen we zonder veel hak- & breek werk de inzethaard in de opening van de bestaande mantel zetten.

VRIJSTAANDE KACHELS

De vrijstaande kachel kan in vele verschillende ruimtes gemakkelijk geplaatst worden. Er is een grote diversiteit van modellen en materialen verkrijgbaar.
Zo is er altijd een model te vinden die past bij uw wensen en situatie.

TUINHAARDEN

Een tuinhaard zorgt direct voor een warme en gezellige sfeer. Zeker net zo belangrijk is de aangename warmte van de buitenhaard. Op een wat frissere zomerse avond, kunt u nog lekker lang buiten blijven genieten! Er zijn verschillende mogelijkheden voor de tuinhaarden, zo kunnen we er zelfs een barbecue van maken.

OPEN GASHAARDEN

Een open gashaard is een open systeem, waardoor er een exclusieve en pure vuurbeleving ontstaat. De haard is maatwerk waardoor er oneindig veel ontwerpen op toe te passen zijn. Wij gaan graag met u aan de slag voor een passend ontwerp voor u en uw interieur!

In onze showroom hebben we een uitgebreid assortiment van gashaarden, gaskachels maar ook houthaarden en elektrische haarden. Wij kijken graag samen met u welk model het meeste bij u past.

In onze showroom hebben we een uitgebreid assortiment van gashaarden, gaskachels maar ook houthaarden en elektrische haarden. Wij kijken graag samen met u welk model het meeste bij u past.

Gerealiseerde projecten & Inspiratie

Keukenhaard

Keukenhaard

Een horizontale fronthaard in het verlengde van de keuken! Een strak en eenvoudig ontwerp, wat zorgt voor een tijdloos sfeergeheel. Meer is hier niet nodig.. Ook in de keuken kan een haard erg gewenst zijn, tegenwoordig is dit het hart van de woning en komen we als gezin samen in de keuken.

Tunnelhaard

Tunnelhaard

Een tunnelhaard verbindt twee ruimtes met elkaar, of hij nou op zichzelf staat of is verwerkt in een totale opstelling met kastenwand zoals hier. Het zorgt voor een transparant ontwerp.  In deze opstelling is gekozen voor het bekleden van de vakkenkast en het meubel met achterwand in een warme fineerhout. 

Verticale haard

Verticale haard

Zorgvuldig is in dit ontwerp gekozen voor een verticaal en minimalistisch opstelling, waarbij het vuur en de zichtlijnen erg belangrijk zijn!   Less is more!

Driezijdige haard

Driezijdige haard

Wat een eyecatcher! Een driezijdige haard heeft veel zichtlijnen, en is vanuit allerlei kanten in de wellness ruimte te bekijken. Dit zorgt voor een aanwezig en sfeervol beeld.  De sokkel van de haard is bekleed met een keramische tegel, waardoor de vloer lijkt door te lopen in de opstelling. Tevens ook meteen erg gemakkelijk om…

Tv meubel

Tv meubel

De haard is geplaatst op een laag meubel, waarbij er een eenheid is gemaakt op de wand. Door wat leuke schapjes aan de linkerzijde van de haard wordt de opstelling wat speelser gemaakt. Aan de rechterzijde van de haardopstelling staat de tv, de apparatuur van de tv kan onder in het meubel geplaatst worden en…

Roomdivider

Roomdivider

Een sfeervolle roomdivider welke zorgt voor een ruimtelijke afscheiding tussen de eethoek en de zithoek! Het hoge glas zorgt voor een transparante doorkijk. De nis in de haardopstelling is aan twee zijde open, zodat je ook hier contact blijft houden met de andere zone. In de nis hebben we houten schappen geplaatst, dit geeft de…

Totaal wandopstelling

Totaal wandopstelling

Een wandopstelling waarbij diverse functies in een totaal ontwerp zijn samengevoegd. Zowel de tv, opbergruimte en de haard vormen een geheel, in een sfeervol interieur. We hebben samen met de klant gekozen voor mooie materialen als HPL met een structuur en staal. Wat ook nog eens praktisch is! De haard in dit ontwerp is een…

Horizontale hoekhaard

Horizontale hoekhaard

Een breed horizontaal vuur, met op de mantel een leren bekleding! Een mooi & warm materiaal. Dit is een tweezijdige haard van Bellfires.

Fronthaard met houtnis

Fronthaard met houtnis

De haard in dit ontwerp is een inzet gesloten gashaard, front (voorzijde) model van Bellfires.

Vrijstaande kachel

Vrijstaande kachel

Een kachel met moderne uitstraling. Het vuur heeft veel zichtlijnen, omdat het van drie zijdes te zien is. Dit is een vrijstaande kachel van Dru.

Fronthaard op plateau

Fronthaard op plateau

Een fronthaard op een stenen plateau, waar ook een tv in het ontwerp past. Deze haard is een gesloten fronthaard van Dru.

Horizontale haard

Horizontale haard

Een breed en laag vuur, geeft een moderne en minimalistische uitstraling. Deze haard is een gesloten fronthaard van Dru.

Hoekhaard

Hoekhaard

Een hoekhaard laag op de grond, op de hoek. Dit hoge vuur geeft een realistisch vlambeeld en is een tweezijdige gesloten gashaard van Dru.

Haard op plateau

Haard op plateau

Een driezijdige haard op een stenen plateau. Er zijn vele keuzes in steen mogelijk, zoals natuursteen, composiet of keramiek. Dit is een driezijdige haardopstelling van Dru.

Driezijdige haard met strakke mantel

Driezijdige haard met strakke mantel

Deze tweezijdige elektrische haard zorgt voor een sfeervolle woonkamer. Door de combinatie met een meubelelement is de opstelling tevens zeer functioneel.

 

Bekijk afwijkende openingstijden

© 2021 van Tiel Haarden.

Website Zegenrijk