fbpx

Gashaarden

Genieten.. Gemak en heel veel sfeer! Met een druk op de knop zorgt u voor een prachtig vlammenspel. Waardoor u de haard ook voor een korte avond gemakkelijk ontsteekt!

Het vlammenspel is nog nauwelijks te onderscheiden van een houtvuur. Wanneer u een druk leven heeft met weinig tijd, dan zorgt de afstandsbediening voor erg veel comfort.
Wie wil dat nu niet?

Ze zijn er in verschillende soorten en maten, we kunnen het assortiment opdelen in twee systemen: gesloten gashaarden & open gashaarden.

Gesloten gashaarden

Een gesloten gashaard is voorzien van een ruit. Daarnaast werkt een gesloten gashaard met een concentrisch systeem en wordt de luchttoevoer en de rookgasafvoer door één kanaal geleidt. Dit zorgt voor een hoog rendement en vele mogelijkheden voor installatie van het rookkanaal.

GASHAARDEN INBOUW

Het assortiment van de inbouw gashaarden is erg groot en veelzijdig, door het technische gemak kunnen we de haarden in de mooiste jasjes steken.

GASHAARDEN INZET

De inzethaarden zijn toepasbaar in een bestaande mantel en zijn in de meeste situaties erg gemakkelijk te plaatsen. Wanneer er in een bestaande situatie een nieuwe haard de gewenst is (bijvoorbeeld omdat je graag gesloten wilt gaan stoken) dan kunnen we zonder veel hak- & breek werk de inzethaard in de opening van de bestaande mantel zetten.

VRIJSTAANDE KACHELS

De vrijstaande kachel kan in vele verschillende ruimtes gemakkelijk geplaatst worden. Er is een grote diversiteit van modellen en materialen verkrijgbaar.
Zo is er altijd een model te vinden die past bij uw wensen en situatie.

TUINHAARDEN

Een tuinhaard zorgt direct voor een warme en gezellige sfeer. Zeker net zo belangrijk is de aangename warmte van de buitenhaard. Op een wat frissere zomerse avond, kunt u nog lekker lang buiten blijven genieten! Er zijn verschillende mogelijkheden voor de tuinhaarden, zo kunnen we er zelfs een barbecue van maken.

OPEN GASHAARDEN

Een open gashaard is een open systeem, waardoor er een exclusieve en pure vuurbeleving ontstaat. De haard is maatwerk waardoor er oneindig veel ontwerpen op toe te passen zijn. Wij gaan graag met u aan de slag voor een passend ontwerp voor u en uw interieur!

In onze showroom hebben we een uitgebreid assortiment van gashaarden, gaskachels maar ook houthaarden en elektrische haarden. Wij kijken graag samen met u welk model het meeste bij u past.

In onze showroom hebben we een uitgebreid assortiment van gashaarden, gaskachels maar ook houthaarden en elektrische haarden. Wij kijken graag samen met u welk model het meeste bij u past.

Gerealiseerde projecten & Inspiratie

 

Bekijk afwijkende openingstijden

© 2018 van Tiel Haarden.

Ontwikkeld door Stan Derix