Verkoopadviseur haarden en interieur

(M/V)

Loop jij hier WARM voor?

Buitenhaard gas onder overkapping

Een zekere en innoverende toekomst, door volop kansen in het groene vuur! Krijg jij energie van het geven van een goed en passend advies? Kun jij de wensen van de klant visueel maken en de klant aan het bedrijf binden? Dan hebben wij een mooie vacature voor jou als Verkoopadviseur haarden en interieur. 

 

Van Tiel Haarden blijft in beweging. Om te kunnen blijven voldoen aan de groeiende vraag van klanten, zoeken zij een nieuwe collega. Iemand die een warm welkom geeft aan de klanten, hen inspireert en begeleidt bij de keuze voor de juiste haard en/of interieurobjecten. Je bent onderdeel van een verkoopteam van 4-5 personen en zorgt voor tevreden klanten die ambassadeur worden!

 

Wat ga je doen?

In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor potentiële klanten. Allereerst ontvang je diverse klanten in de showroom die allemaal één ding gemeen hebben: “Een haard, welke de eyecatcher van de woonkamer of andere verblijfsruimte moet worden”.

Bovendien geef je de klant bij binnenkomst een warm gevoel en ga je voor die persoonlijke klik. Samen bespreek je de situatie en wensen en maak je een ontwerp, wat verder gaat dan alleen de haard. Al dan niet met een 3D visualisatie. Tevens bekijk je de technische haalbaarheid en zet dit om in een passend voorstel. Daarnaast ben je bezig met vormen, materialisatie en kleuren van de haardopstelling en eventueel met een passend meubel/ombouw. Het voorstel weet je om te zetten in een opdracht, die past voor beide partijen. Ten slotte verricht je de bijbehorende administratieve werkzaamheden en sta je in nauw contact met je collega’s van werkvoorbereiding.

Het minste wat er van jou gevraagd wordt is:​

Onze showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdagavond tot 20.00 uur. Het spreekt voor zich dat in deze functie de vrijdagavond en zaterdag belangrijk is. Waarbij we ernaar streven dat je minimaal 1x per maand op vrijdagavond én zaterdag vrij kunt zijn. Daarnaast: 

 

• heb je minimaal MBO werk- en denkniveau;

• ben je een gedreven adviseur met passie voor interieur en inrichting;

• ben je commercieel aangelegd en klantvriendelijk;

• kom je representatief, enthousiast en flexibel over en ben je in staat om samen te werken;

• beschik je over communicatieve en commerciële vaardigheden;

• kun je met computers werken en je bent bekend met Microsoft Office;

• ben je creatief en ervaring met SketchUp is daarbij een pre.

 

Wat hebben wij jou zoal te bieden?

• Een 32 tot 40-urige werkweek.
• 25 vrije dagen en 13 atv dagen, bij een fulltime dienstverband.
• Een passend salaris waar gekeken wordt naar jouw kennis, kunde en werkervaring.
• Wij vallen onder CAO metaalnijverheid.
• Vak gerelateerde opleidingen en cursussen.
• Pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld.
• Een mooie en afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden.
• Regelmatig een uitje zoals een bouwvak- en kerstborrel.

Over van Tiel Haarden:

Van Tiel Haarden is een dynamisch en toonaangevend bedrijf op het gebied van sfeerwarmte en bijbehorende interieurbouw. Met ons team van 15 mensen werken wij enthousiast en met trots voor onze opdrachtgevers. Vanuit onze 1.200 m2 grote showroom en uitgebreide werkplaats realiseren wij de mooiste haardopstellingen, met diverse materialen, afwerkingen en verschillende brandstoffen.

Van hout of gas, tot elektrisch en bio ethanol. Door innovatieve ontwikkelingen en nieuwe brandstoffen kan iedereen blijven genieten van sfeer en gezelligheid rondom het vuur.

Ben je warm geworden van deze baan?

XLIX Recruitment ondersteunt ons bij het werving en selectie traject. Een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij Van Tiel Haarden. Sollicitaties ontvangen we bij voorkeur via het sollicitatieformulier op deze pagina;

 

Verkoopadviseur haarden en interieur

 

Voor meer informatie over de vacature en/of organisatie kun je contact opnemen met Jalta Raaijmakers via 06 3868 6610 of jalta@xlixrecruitment.nl. Rechtstreeks contact met ons mag natuurlijk ook via 0413 367911 of info@vantielhaarden.nl.