Interieurbouwer

Loop jij hier WARM voor?

Haardopstellingen en interieurbouw

Loop je warm voor het maken en plaatsen van interieurs en het bouwen van haardopstellingen? Ben jij een enthousiaste alleskunner die het leuk vindt om van het begin af aan mee te denken? Wil je een zekere en innoverende toekomst, met volop kansen in het groene vuur? Werk je daarnaast graag in de werkplaats met onder andere een formaatzaag en kantenband en ook op locatie bij een klant? Dan is Van Tiel Haarden uit Veghel op zoek naar jou als Interieurbouwer!

 

Van Tiel Haarden blijft in beweging. Door een groeiende vraag van klanten, zoeken zij een nieuwe collega. Iemand die de gemaakte tekeningen tot leven brengt en perfect afwerkt. Je bent onderdeel van een relatief jong montageteam van 6-8 personen en zorgt er samen voor dat de klanten er warm en sfeervol bij zitten.

Wat ga je doen als Interieurbouwer?

Jouw werkdag begint rond 7:15 uur met een kop koffie met je collega’s. Ga je naar een klant, dan zit je rond 7:30 uur, veelal samen met een collega, in de bus naar het project van de dag. Ongeveer 95% van de projecten bevinden zich binnen een straal van 30 km vanaf Veghel, dus de reistijd is relatief kort. Via de tablet open je de werkbon en met de benodigde materialen, werkinstructies en bouwtekeningen op zak, ben jij er klaar voor. Eenmaal aangekomen bij de klant, bekijk je de situatie en ga je aan de slag met de betreffende haardopstelling en het interieurwerk. De haard is hierbij vaak één onderdeel van de totaalopstelling, met daarnaast nog interieurwerk als haardmeubels en/of een complete kastenwand. Tussen 16.30 en 17:00 uur zit je werkdag er meestal weer op. De meeste projecten worden binnen een dag gerealiseerd, waardoor iedere dag weer anders is.

 

Er zullen ook dagen tussen zitten waarbij je in de werkplaats werkt. Na de kop koffie met collega’s ga je aan de slag om bijvoorbeeld constructies en ombouwen voor de haardopstellingen te maken, door gebruik te maken van een formaatzaag en kantenband en eventueel door te lassen (MIG/MAG). Ten slotte zorg je ervoor dat de haardopstellingen klaar worden gezet voor plaatsing.

Wat vraagt Van Tiel Haarden van jou?

 • Je hebt al enige ervaring in de (interieur)bouw of jij bent de alleskunner en maakt alles met jouw twee rechterhanden.
 • Bij voorkeur heb je ook al kennis van elektra en/of gas.
 • Voor de klant ben jij het gezicht van Van Tiel Haarden. Je stelt je daarom klantvriendelijk, flexibel en nauwkeurig op.
 • Naast dat je goed samen kunt werken, pak je ook taken zelfstandig op.
 • Daarnaast beschik je ook over rijbewijs B, en eventueel E.

Wat heeft Van Tiel Haarden jou zoal te bieden?

 • Een contract direct bij Van Tiel Haarden zelf.
 • Een 32 tot 40-urige werkweek.
 • 25 vrije dagen en 13 atv dagen, bij een fulltime dienstverband.
 • Een passend salaris waar gekeken wordt naar jouw kennis, kunde en werkervaring.
 • Van Tiel Haarden valt onder CAO metaalnijverheid.
 • De mogelijkheid om vak gerelateerde opleidingen en cursussen te volgen.
 • Pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld.
 • Een mooie en afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden.
 • Een jong en ambitieus team, met leuke uitjes waaronder een bouwvak- en kerstborrel.

Over van Tiel Haarden

Van Tiel Haarden is een dynamisch en toonaangevend bedrijf op het gebied van sfeerwarmte en bijbehorende interieurbouw. Met het team van 15 collega’s werken zij enthousiast en met trots voor hun klanten. Vanuit de 1.200 m2 grote showroom en uitgebreide werkplaats, welke enerzijds is ingericht op staalbewerking en anderzijds op interieurwerk, realiseren zij de mooiste haardopstellingen. Door middel van diverse materialen, afwerkingen en verschillende brandstoffen.

Van hout of gas, tot elektrisch en bio ethanol. Door innovatieve ontwikkelingen en nieuwe brandstoffen kan iedereen blijven genieten van sfeer en gezelligheid rondom het vuur.

 

Ben je warm geworden van deze baan?

XLIX Recruitment ondersteunt Van Tiel Haarden bij het werving en selectie traject. Een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij Van Tiel. Sollicitaties ontvangen we bij voorkeur via het sollicitatieformulier op deze pagina. Voor meer informatie over de vacature en/of organisatie kun je contact opnemen met Danny van Asperen via 06 4840 5217 of danny@xlixrecruitment.nl.

 

Heb je toch liever rechtstreeks contact met Van Tiel Haarden? Geen probleem. Maak dan jouw interesse bekend bij Toon van Tiel en/of Rob de Groot via info@vantielhaarden.nl of 0413 367 911.