Gastheer / Gastvrouw (M/V) – Zaterdag

Loop jij hier WARM voor?

Van Tiel Haarden blijft in beweging. Om aan de groeiende vraag van klanten te kunnen blijven voldoen zoeken wij een nieuwe collega. Als Gastheer / -vrouw werk je 3 a 4 zaterdagen per maand, van 9.30 tot 16.00 uur en incidenteel op zondag. Je komt te werken binnen een jong en dynamisch team, in een groeiend en ambitieus bedrijf met toekomstperspectief.  Je bent onderdeel van een team bestaande uit 3 – 4 verkoopadviseurs.

Wat ga je doen?

Je ontvangt de klanten, geeft hen een warm welkom, inventariseert de wensen en brengt de klant in contact met de adviseur. Je bent het gezicht van ons bedrijf en zorgt voor een hartelijk ontvangst, draagt zorg voor het overzicht en zorgt dat klanten de aandacht krijgen die ze verdienen. Daarnaast ondersteun je de adviseurs door deze te voorzien van de benodigde middelen.

Wat vragen we van je?

* Je bent representatief, enthousiast, flexibel en in staat om samen te werken

* Je beschikt over communicatieve vaardigheden

* Je kunt met computers werken en bent bekend met Microsoft Office

* Je zorgt ervoor dat klanten zich op hun gemak voelen

* Bereid om in de weekenden te werken, incidenteel op zondag

Inbouwhaard hout Barbas
Haard in gasloze woning

Wat bieden we jou?

* Een veelzijdige afwisselende functie

* Een jong en enthousiast team

* Een gezellige werkomgeving

* Salaris conform CAO Metaalnijverheid

* Pensioenregeling

 

 

Herken je jezelf hierin en spreekt het werk je aan, stuur een berichtje met achtergrond en motivatie en wij nemen contact met je op. Heb je nog vragen over de vacature of over hoe het werken bij Van Tiel Haarden is, neem contact op met Toon van Tiel – 0413 367911 of toon@vantielhaarden.nl

Over van Tiel Haarden:

Van Tiel Haarden is een dynamisch en toonaangevend bedrijf op het gebied van sfeerwarmte en bijbehorende interieurbouw. Met ons team van 15 mensen werken wij enthousiast en met trots voor onze opdrachtgevers. Vanuit onze 1.200 m2 grote showroom en uitgebreide werkplaats realiseren wij de mooiste haardopstellingen, met diverse materialen, afwerkingen en verschillende brandstoffen.

Van hout of gas, tot elektrisch en bio ethanol. Door innovatieve ontwikkelingen en nieuwe brandstoffen kan iedereen blijven genieten van sfeer en gezelligheid rondom het vuur.