Thuiswerken is een haard waard!

There is so much to tell…

Van Tiel Haarden Thuiswerken is een haard waard kachel

Een fijne thuiswerkomgeving

Op zoek naar inspiratie? Staar even weg in de vlammen. Laad op met een kop soep en thee. Na een spitsuur thuis even tot rust komen. Met een haard creëer je een rustige, prettige werkomgeving thuis.

Van Tiel Haarden Thuiswerken is een haard waard opwarmen met thee

Waar je werkplek in huis ook is

In een fijne werkomgeving ben je tot 6% effectiever aan het werk, blijkt uit onderzoek. Als je dan toch moet thuiswerken, kun je het maar beter wat gezellig maken. In elk vertrek van je huis kun je tegenwoordig wel een haard installeren. Wanneer je een afvoerkanaal hebt kun je een open haard of gashaard overwegen. Anders is de elektrische haard dé oplossing voor jou, deze past in elke kamer. De vlammen van deze sfeermakers zijn bijna niet van echte vlammen te onderscheiden. Met de afstandsbediening kan je de instelling kiezen waarbij jij het lekkerst werkt. Klinkt ideaal toch?

Een haard van Van Tiel Haarden die bij jou past?

Van Tiel Haarden heeft een breed scala aan haarden in de showroom staan. Dit is nog maar het topje van de berg van haarden die Van Tiel Haarden je kan aanbieden. De specialisten bij Van Tiel Haarden kunnen je adviseren welke haard het beste bij jou en jouw smaak past. Kom gezellig eens langs om inspiratie op te doen in de showroom of plan een afspraak met een van onze medewerkers in.

DELEN