fbpx

Elektrische haarden

Heeft u geen rookkanaal? Maar wilt u toch genieten van de warmte van een haard en de sfeerbeleving? Dan is een elektrische haard echt iets voor u!

Het enige wat u nodig heeft is een stopcontact. Hierdoor kunt u op een snelle en eenvoudige manier genieten van een sfeervol vuurbeeld. Door het gebruik van waterdamp/ ledverlichting, of spiegels ontstaat er een mooi sfeervol vuurbeeld. Daarnaast is het een goed alternatief voor de duurdere gashaard.

Ze zijn er in verschillende soorten en maten, we kunnen het assortiment opdelen in:

ELEKTRISCHE INBOUWHAARDEN

Het assortiment van de inbouw elektrische haarden wordt steeds groter. Bij het ontwerpen van de opstelling kunnen we oneindig veel mogelijkheden creëren, doordat we geen rekening hoeven te houden met een rookkanaal.

ELEKTRISCHE INZETHAARDEN

De inzethaarden zijn toepasbaar in een bestaande mantel en zijn in de meeste situaties erg gemakkelijk te plaatsen. Wanneer er in een bestaande situatie een nieuwe haard de gewenst is dan kunnen we zonder te veel hak- & breek werk de inzethaard in de opening van de bestaande mantel zetten.

ELEKTRISCHE VRIJSTAANDE KACHELS

Met een vrijstaande kachel bent u samen met de hanghaarden het meest flexibel. Het enige wat u nodig heeft is elektriciteit en in sommige gevallen een wateraansluiting.

ELEKTRISCHE HANGHAARDEN

U bent flexibel in de plaatsing van de hanghaard, er is geen rookkanaal nodig.
Ideaal voor in appartementen!

Warmte?

De elektrische haarden zijn er in verschillende variaties. Er zijn haarden die kunnen verwarmen. Doordat de wattages van de elektrische haarden minimaal zijn is het een aangename bijverwarming, de verwarming van de haard zal over het algemeen niet de gehele ruimte verwarmen.

In onze showroom hebben we een uitgebreid assortiment van elektrische haarden en kachels. Wij hebben ook houthaarden en gashaarden. Wij kijken graag samen met u welk model het meeste bij u past.

INSPIRATIE ELEKTRISCHE HAARDEN:

 

Bekijk afwijkende openingstijden

© 2018 van Tiel Haarden.

Ontwikkeld door Stan Derix