Overname handelsactiviteit van Van Tiel Haarden door Warmtestore B.V.

Met ingang van 1 januari 2024 slaan Van Tiel Haarden en Warmtestore de handen ineen. Waarbij Warmtestore B.V. de handelsactiviteiten van Van Tiel Haarden in Veghel zal overnemen en Van Tiel Haarden zich gaat focussen op het plaatsen en onderhouden van haarden op alle brandstoffen. Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat de continuïteit gewaarborgd is. 

Met de toevoeging van een locatie in Veghel, creëert Warmtestore een landelijke dekking van showrooms. Met vestigingen in Kampen, Mijdrecht, Hendrik Ido Ambacht en per januari Veghel, zorgt Warmtestore ervoor dat er altijd een showroom in de buurt is.

 

Van Tiel Haarden blijft de montage- en servicewerkzaamheden uitvoeren zoals tot heden ook altijd is gebeurd. Hierin verandert er voor de klant niets. Van Tiel Haarden blijft aanspreekpunt voor de bestaande klanten en afgesloten contracten zullen worden uitgevoerd zoals afgesproken. Ook voor serviceaanvragen blijft u na 1 januari 2024 bij Van Tiel Haarden terecht kunnen.

Het uit handen geven van de handelsactiviteiten geeft Toon van Tiel, de huidige eigenaar van Van Tiel Haarden, de mogelijkheid zich te concentreren op de ontwikkeling, productie en distributie van een eigen lijn toestellen, onder de naam Elu-fire. Dit unieke product belooft de wereld van elektrische en bio-ethanolhaarden ingrijpend te veranderen. Met zijn expertise en toewijding aan innovatie is Toon van Tiel vastbesloten om Elu-fire te positioneren als revolutionaire keuze in de markt en natuurlijk zal Warmtestore hier door middel van een landelijke presentatie aan bij gaan dragen.

Deze ontwikkeling betekent niet alleen een naadloze overgang van de handelsactiviteiten van Van Tiel Haarden naar Warmtestore B.V., maar opent ook de deur naar nieuwe mogelijkheden en vooruitgang in de wereld van haarden en kachels. Van Tiel Haarden en Warmtestore B.V. blijven zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige producten en uitstekende service aan klanten in heel Nederland.

Voor aanvullende informatie of inspiratie, neem een kijkje op onze websites https://www.warmtestore.nl/ en https://elu-fire.nl/

DELEN