Een haard van het merk Spartherm staat voor innovatie, die niet alleen qua design aan de hoogste eisen voldoet, maar tevens een hoogwaardige en duurzame uitvoering heeft. Kwaliteit is het kernwoord; vanaf idee, ontwikkeling en productieproces, tot aan de levering en service. Spartherm is een Duitse organisatie, waarbij een hoge kwaliteitsstandaard wordt aangehouden. Hierdoor zijn ze uitgegroeid tot Europees marktleider op het gebied van houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels.

 

De producten staan bekend om hun lange levensduur, design en kwaliteit. Spartherm heeft een uitgebreid assortiment houthaarden en houtkachels, met een grote diversiteit in afmetingen en afwerking. De collectie bestaat uit inbouw-, inzet en vrijstaande haarden en daarnaast beschikt Spartherm over een assortiment aan CV houthaarden. Dus wat uw situatie ook is, met een Spartherm haard zit u altijd goed!

 

CV Haarden

Nog meer rendement uit de haard halen? Dan is een CV haard een perfecte keuze; een milieuvriendelijk alternatief om de woning te verwarmingen. Bij een CV haard worden de nog hete rookgassen gebruikt voor het verwarmen van water voor je CV systeem of voor warm tapwater. Op deze wijze haalt u optimaal rendement uit uw haard of kachel en bespaar je flink op je energiekosten.

Bekijk assortiment