bio-ethanol haarden

Het merk Planika, wat wereldwijd vertegenwoordigd is, wordt steeds bekender in de haarden- en kachelbranche. Voornamelijk bekend door de bio-ethanol haarden, maar ook in de buitenhaarden in opkomst. Het bedrijf is erin geslaagd om oplossingen te ontwikkelen, waarmee ze natuurlijk vuur konden regelen in ruimtes die je je niet kunt voorstelen. Of het nu binnen of buiten is.

 

Planika is het enige bedrijf ter wereld wat een volautomatische bio-ethanol haard biedt, waarbij ze gemak en veiligheid garanderen. Het aanbod omvat unieke bio-ethanol technologieën die veel vrijheid bieden bij het ontwerpen van uw perfecte leefruimte met het vuur als middelpunt. Het is zelfs mogelijkheid om de haard op maat te laten maken, zodat deze altijd in uw situatie past.

 

Burning Ethanol Vapours

Door de automatische BEV® technologie is er geen direct contact tussen het vuur en de bio-ethanol. Door deze technologische vooruitgang zijn we niet langer beperkt tot onveilige en handmatige apparaten! De BEV® technologie garandeert volledige scheiding van brandstoftank en vuur. Dit, in combinatie met meerdere sensoren, voldoet zelfs aan de meeste strenge veiligheidseisen! Deze relatief nieuwe uitvinding, bied volop mogelijkheden; er is geen rookkanaal nodig, geen leidingwerk en kan in vrijwel iedere ruimte geplaatst worden. Enkel een stroompunt is noodzakelijk. Ideaal dus!

 

De voordelen van Burning Ethanol Vapours

  • Automatische brandstofpomp
  • Bio ethanol vloeistof blijft koud
  • Geen geur, geen rook, geen as
  • Regelbare vlamhoogte
  • Domotica aansluiting mogelijk

Bekijk assortiment