Het merk Faber, wat zijn oorsprong ruim 175 jaar geleden vond in het Friese Franeker, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een ware haardenexpert! De passie van Faber gaat niet alleen om het vuur, maar nog meer om de warmte die het brengt. Samen genieten van sfeer en gezelligheid. Samen zijn met familie, vrienden en elkaar; wat willen we nog meer!

 

Door de diversiteit in het assortiment heeft Faber een haard voor iedereen. Of u nu een gashaard of elektrische haard zoekt, Faber heeft hem. Er is zelfs een assortiment buitenhaarden beschikbaar. Oftewel, voor iedereen is er een passende haard beschikbaar. U bent altijd verzekerd van het kenmerkende Faber vuur en een veilige en feilloze werking! Vooroplopend met innovaties en met geavanceerde technologieën, weet Faber ons altijd te verrassen.

 

MatriX vuur

De MatriX gashaard biedt het beste van Faber. Al deze haarden zijn uitgerust met de nieuwste technieken, waardoor u altijd bent verzekerd van een veilige en perfecte werking van je Faber haard. De MatriX gashaard wordt gecombineerd met de ITC-app van Faber, hierdoor is de haard niet alleen makkelijk bedienbaar, maar zorgt deze ook voor besparing op uw gasverbruik. Door de optionele Symbio-lichtmodule, een gloeiend kolenbed, combineert u een optimale sfeer met een laag energieverbruik.

 

Opti-myst

Vuur uit water, dat is dé omschrijving van het Opti-myst vuur. Een realistisch vuurbeeld, wat haast niet te onderscheiden is van het vuur in de traditionele haarden. Het Opti-myst vuur is een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect, wat zorgt voor een realistisch en levendig vuurbeeld. Een Opti-myst sfeerhaard kan geplaatst worden waar u wilt, doordat er alleen stroom en water benodigd is. De watervoorziening wordt, afhankelijk van het model, door middel van een aansluiting op de waterleiding of een waterreservoir verzorgd.

Bekijk assortiment