Gashaard 1

Het Brabantse bedrijf Elu-fire, produceert haarden waarin verschillende brandstofmodules geplaatst kunnen worden. Het merk levert het alternatief voor een gas- of houthaard. Door gebruik te maken van een waterdamp- of bio ethanol brander, speelt Elu-fire in op de groeiende vraag naar alternatieve brandstoffen.

 

De waterdamphaarden, met Optimyst Inside vuurbeeld, roepen de warme en gezellige sfeer van een echte open haard op. De haard werkt op basis van verneveling van water, welke opstijgt tussen de houtset. Dankzij lichtprojectie, in combinatie met waternevel, ontstaat een zeer realistisch vuurbeeld.

 

Door het echte vuur in de bio-ethanolhaarden ervaart u direct het gevoel van een echt houtvuur. Doordat de brandstof bio-ethanol is, geeft deze haard ook direct aangename warmte op het moment dat de haard brand. Deze haard werkt op basis van een plantaardige, en dus milieuvriendelijke vloeistof, welke nagenoeg geurloos is.

 

Elu-fire maakt het voor u mogelijk om elke opstelling uniek te maken, doordat elk denkbaar afwerkingsmateriaal op de haard(ombouw) toegepast kan worden. Omdat voor de Elu-fire haarden geen gasleiding en/of rookkanaal nodig is, kunnen deze haarden gemakkelijk toegepast worden in iedere ruimte, zoals bijvoorbeeld uw keuken of slaapkamer. Overal een haard, dat is waar Elu-fire voor staat!

Bekijk assortiment