Een op en top Nederlands merk, dat is Element4. Een sterke focus op design, gecombineerd met praktisch werken en Nederlandse nuchterheid. Een assortiment haarden die stijlvol, eenvoudig in gebruik en een aanwinst voor elk interieur zijn. Dat zorgt ervoor dat de haarden van Element4 wereldwijd geliefd zijn bij consumenten, designers en architecten.

 

Element4 beschikt over een breed assortiment haarden, op verschillende brandstoffen. Steeds meer trekken de haarden de aandacht, door vormkeuze en gebruiksgemak. Zoals het een Nederlands bedrijf beaamt, is techniek een belangrijk aandachtspunt. De haarden zijn gericht op efficient in gebruik, in stijlvolle toestellen die een uniek vuurbeeld geven.  Hoogwaardig design en een laagdrempelig karakter; dat is waar Element voor staat!

 

Gashaarden met Quadburner

Verschillende gashaarden van Element4 zijn uitgerust met een uniek stukje techniek, de Quadburner. Een haard met 5 afzonderlijke branders, waarmee u zelf het vlammenspel de warmte intensiteit van de haard kunt bepalen. Op deze manier kunt u zowel een indrukwekkende vlammenspel over de volledige breedte creëren of juist een bescheiden vlammenspel op een zeer laag vermogen. Hierdoor krijgt u meer controle over het verbruik, het vlammenspel en de sfeer die je wilt creëren.

 

 

Bekijk assortiment