Het bedrijf Dru werd opgericht in 1754 en is daarmee een van de oudste bedrijven van Nederland. Na de ontdekking van het aardgas in Slochteren is Dru zich gaan specialiseren in de ontwikkeling en productie van gasverwarmingsapparaten, waaruit een toonaangevend assortiment gashaarden is ontstaan. Daarnaast is Dru gericht op blijvende ontwikkeling, wat naast steeds eer nieuwe technologieën op gashaardengebied, heeft geresulteerd in elektrische toestellen. Zo kunnen nog meer consumenten genieten van een Dru haard! 

 

Met een uitgebreid assortiment haarden, op verschillende brandstoffen, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid van groot belang zijn, bent u verzekerd van de juiste keuze. Bij iedere haard die Dru ontwerpt, proberen ze zich voor te stellen welke rol de haard speelt in het leven van de consument. Dit heeft een optimale beleving van sfeer, warmte en comfort tot gevolg.  Een echte toevoeging aan de ruimte dus!

 

Eco Wave

De innovatieve gashaarden en gaskachel van Dru zijn vrijwel allemaal voorzien van het energiezuinige Eco Wave systeem. Een systeem waarmee u het vermogen van de brander eenvoudig terug kunt brengen, met behoud van een mooi vuurbeeld. Je kunt hierdoor blijven genieten van een realistisch vuurbeeld, met besparing op u energieverbruik! Daarnaast kunt u kiezen voor de aanvullende app, waarmee het toestel bedienbaar is met behulp van uw telefoon of tablet en daarnaast naar wens is in te stellen

 

De voordelen van Eco Wave

  • Levendig en variërend vlammenspel
  • Besparing op energieverbruik
  • Minder snel te warm in de ruimte
  • Volledige controle over haard, vermogen en warmte

Bekijk assortiment