Gashaard 1

Het merk Bellfires, is erop gericht eigentijdse en innovatieve gashaarden te maken, die iets betekenen voor de klant en zijn interieur! Dit doen ze al sinds 1976, maar de passie voor het vakmanschap is nog altijd even groot, evenals de liefde voor haarden en kachels. Alles is er op gericht om een veilige, probleemloos werkende designhaard af te leveren. Mét een perfecte vuurbeleving, die steeds perfecter wordt.

 

Door een uitgebreid assortiment gashaarden, met oneindig veel mogelijkheden en opties is er altijd een geschikt model te vinden. Een haard die zich kenmerkt door het Bellfires design, wat stijlvol en tot in detail is afgestemd op uw wensen en woonstijl. Bij Bellfires is alles er op gericht om aan de wens van de klant te voldoen. Hoe groot, klein, hoog, laag of apart de ruimte in uw huis of kantoor ook is; er past altijd een Bellfires gashaard in.

 

Premium Fire

Nooit eerder leek een gasvuur zo op een levensecht houtvuur! Bellfires heeft Premium Fire, een ongekend realistisch, 3-dimensionaal vuurbeeld, waarbij de vlammen daadwerkelijk uit de houtstammen komen. De Premium Fire beschikt over een dubbele brander en combineert dit met een realistisch vuur en geïntegreerde gloeibedverlichting.

Het zijn dit soort details waardoor het gasvuur van de Premium Fire niet van echt houtvuur te onderscheiden is.

 

De voordelen van Premium Fire

  • Branders verwerkt in houtstammen
  • 3-dimensionaal vuurbeeld
  • Realistische gloeibedverlichting
  • Regelbare dubbele brander

Bekijk assortiment