Onze kernwaarden

Van Tiel Haarden is al jarenlang actief en succesvol in sfeervolle oplossingen voor haardvuren in vele varianten. Onze kernwaarden zijn :

1. BETROKKEN BIJ HET UITVOEREN VAN UW WENSEN
2. BEKWAAM IN HET UITVOEREN VAN DE WERKZAAMHEDEN
3. BETROUWBAAR IN HET NAKOMEN VAN ONZE AFSPRAKEN

Wat wij u bieden

Van Tiel Haarden kan u compleet ontzorgen bij de realisatie van een haard, schouw of kachel. Alle activiteiten van ontwerpen tot compleet afgewerkte oplevering kunnen wij u aanbieden. Indien nodig regelen wij voor u ook eventuele sloopwerkzaamheden, aanleg gasleiding, puin afvoer, tijdige aanwezigheid van bedrijven voor bijzondere werkzaamheden als boren, dakbedekking, enz. Alles is gericht op een strikte en betrouwbare planning van uw project

BETROKKEN IN HET VORMGEVEN VAN UW HARTEWENS

Goed luisteren naar uw wensen wordt gecombineerd met onze ervaring en creativiteit. Hiermee wordt een sfeervolle oplossing geboden voor een warm haardvuur in uw interieur. Dit kan zowel in een moderne, klassieke of rustieke stijl worden uitgevoerd, met mogelijkheden voor oplossingen in gas, hout of elektrisch. De keuze is volledig aan u, maar soms afhankelijk van de technische mogelijkheden.

BEKWAME MENSEN DOEN HET WERK

Veiligheid en kwaliteit van de totale installatie is een absolute voorwaarde voor Van Tiel Haarden. Er wordt door ons veel aandacht geschonken aan veiligheidsaspecten van luchttoevoer, gastoevoer en brandwerende constructies. Onze medewerkers worden ook voortdurend getraind en bijgeschoold om niet alleen de juiste adviezen te geven, maar de projecten ook op een veilige en aan alle eisen voldoende wijze te realiseren.

BETROUWBAAR, UW WAARBORG VOOR KWALITEIT

Na het ontwerp van uw haardvuur worden alle stappen nauwkeurig gepland. De onderdelen en mantels van de haarden worden door ons zelf gemaakt of door geselecteerde partners waarmee al vele jaren betrouwbaar wordt samengewerkt. Ook voor onze, of eigenlijk uw, specifieke natuursteen oplossingen hebben wij betrouwbare partners. Juist door deze werkzaamheden in eigen hand of bij geselecteerde partners te houden kunnen wij juist dat detail wat u wenst ook realiseren. Alles met onze hoge eisen aan uw kwaliteit, zodat u jaren kunt genieten van uw sfeervol haardvuur.

BETROUWBAAR, UW WAARBORG VOOR KWALITEITESF 2014-2020 – VERBETEREN INTERNE ORGANISATIE EN TEVREDENHEID

Middels deze subsidie willen we gaan werken aan extra vertrouwen en werkplezier voor onze medewerkers. Het project zal starten met een tevredenheidsonderzoek, door het voeren van persoonlijke gesprekken met alle werknemers. Middels het voeren van deze gesprekken zullen de pijnpunten van de organisatie en de medewerkers goed naar voren komen. Een belangrijk onderdeel van dit project is het in dialoog met medewerkers aanpassen van de organisatie van het werk. Er moet kritisch gekeken worden naar de huidige bedrijfsprocessen en de interne taakverdeling. Zowel voor de twee nieuwe medewerkers als voor het huidige personeelsbestand, moet een uitdagende functie ontstaan, waarbij goed wordt gekeken naar de draagbaarheid van het takenpakket van een ieder. Dit alles in samenspraak met directie en werknemers. Dankzij de herverdeling van taken en herstructurering van processen, moet de werkdruk verminderd worden. Gedurende het gehele project zullen persoonlijke gesprekken met werknemers gehouden worden als groepsvergaderingen, waarbij vooral rekening wordt gehouden met de tweezijdigheid van de diverse gespreksvormen. Tevens zal er een cyclus geïmplementeerd worden voor het voeren van functioneringsgesprekken, zodat we niet alleen tijdens deze jaarlijkse gesprekken, maar ook middels terug kerende gesprekken, met een duidelijke structuur, goed zicht houden op de interne gezondheid en tevredenheid van onze werknemers! Zodat onze medewerkers duurzaam inzetbaar blijven en klaar kunnen staan voor onze klanten.