Nieuwe Faber toestellen in de showroom!

De nieuwe serie gas- en elektrische haarden uit de MatriX-serie van Faber zijn vanaf heden in onze showroom te bewonderen.

Haardenleverancier Faber heeft wederom nieuwe toestellen aan zijn collectie toegevoegd, de MatriX-serie is uitgebreid met gas- en elektrische haarden. Deze zijn vanaf heden in onze showroom te bewonderen! De nieuwste Faber toestellen bieden nieuwe mogelijkheden voor interieur en design. Zoals de naam ‘MatriX’ al aangeeft, is deze serie van gas- en elektrische inbouwhaarden ‘modulair’ opgebouwd, waardoor de gewenste haard nagenoeg altijd beschikbaar is.  

 

Gas: 3 Nieuwe MatriX-modellen met lijnbranders

Naast de bekende MatriX-toestellen met het vuur ‘uit de houtstammen’, komt Faber met een nieuwe lijn; MatriX modellen met lijnbranders. De dubbele lijnbranders van dit toestel liggen achter elkaar en vullen de hele breedte van de haard, zijn afzonderlijk of gezamenlijk inschakelbaar en traploos regelbaar. Dit zorgt ook bij een lage stand van het vuur voor een rijk vuurbeeld. De lijnbranders zijn naast aardgas ook uitstekend geschikt om op biopropaan te functioneren. Hierin is Faber uniek. Als decoratie-opties is er keuze uit liggende houtstammen en diverse steensoorten. De haard is standaard voorzien van een ITC-besturingsmodule, die met de Bluetooth afstandsbediening of met de smartphone of tablet (via de Faber ITC-app) bediend kan worden.

  • Leverbaar in 3 breedtes: 800, 1050 en 1300
  • Inbouwhoogte van 400mm
  • Uitgevoerd als front, 2- of 3-zijdig toestel
  • Geringe inbouwdiepte

Elektrisch: Vuur uit water, leverbaar met warmte-optie

Naast de toestellen op aardgas en biopropaan, biedt Faber ook een derde brandstof-optie; elektriciteit in combinatie met waternevel. Een uniek vuurbeeld! Deze haarden zijn vanaf heden te bestellen met een elektrische verwarmingsunit. Voor een complete haardbeleving!

 

De elektrische variant van de MatriX heeft een warmtevrij vuurbeeld, en is zodoende ideaal om het hele jaar door van te genieten. Door de verwarmingsoptie is de haard ook nog eens geschikt voor degene die toch van de warmte wil genieten. Een schoorsteen is niet langer nodig, waardoor de e-MatriX nagenoeg overal kan worden ingebouwd.

  • Leverbaar als front, 2- of 3-zijdig, Tunnel of Room Divider
  • Front, 2- of 3-zijdige uitvering leverbaar met een hoogte van 500 of 650mm

DELEN