fbpx

Maatwerk

Elke haardopstelling is uniek!

De haard speelt een belangrijke rol in het interieur. Sfeer en gezelligheid komt samen rondom het vuur, zo wordt ook vaak het interieur om een haard heen gebouwd.

De haardopstelling kan op vele verschillende manieren geplaatst worden in de ruimte. Het is mogelijk om de haard te combineren met een maatwerk tv – meubel, haardmeubel of een natuurstenen plateau. We bespreken met u de mogelijkheden wat betreft de keuze van de haard, het strikje eromheen bepalen we zelf!  Samen met u maken we een passend ontwerp, afgestemd op uw wensen. Onze showroom laat vele mogelijkheden zien en zorgt ervoor dat we samen met een 3d tekening u een beeld kunnen geven van de haardopstelling in uw ruimte!

Maatwerk meubels

Tv – meubels, kastenwanden, schuifsystemen, roomdividers of een ander meubel combineren wij met de haard! We ontwerpen samen met u een totaalbeeld van een unieke haardopstelling. Wij tekeningen dit voor u uit en we kijken samen naar de kleuren en materialen. We combineren materialen als spuitwerk, houtfineer, HPL en staal zodat het totaalplaatje bij u interieur en u past!

Maatwerk plateaus

Een plateau zorgt voor een mooie, luxe uitstraling van de haardopstelling. Rechts ziet u een tunnelhaard met plateau. We vervaardigen deze plateaus uit diverse materialen zoals, natuursteen, composiet, keramiek, hout, spuitwerk, HPL, fineer of staal. In de showroom laten we deze materialen in verschillende uitvoeringen zien. We hebben een grote stalenhoek, waar we samen met u de tijd nemen om de juiste materialen te kiezen voor de uitvoering van de haardopstelling.

Maatwerk staal – open gasvuren

Van Tiel haarden is gespecialiseerd in het verwerken van staal. We ontwerpen en vervaardigen samen met u, open gasvuren, mantels, plateaus, kaders etc. van het stoere materiaal “staal”. In het interieur van nu, mag dit materiaal niet meer ontbreken! Staal kan in alle RAL-kleuren gepoedercoat worden, zodat de kleur past bij u interieur.

Van Tiel haarden werkt samen met vaste meubelmakers en steenleveranciers uit onze regio. Zo kunnen we de beste kwaliteit garanderen.

 

Bekijk afwijkende openingstijden

© 2018 van Tiel Haarden.

Ontwikkeld door Stan Derix