fbpx

Maatregelen Coronavirus

Maatregelen in verband met het Coronavirus

Beste van Tiel Haarden bezoeker,

Het Corona virus houdt het land momenteel in zijn greep. Wij volgen deze ontwikkelingen, en houden ons aan de voorgeschreven maatregelen van het RIVM.

We hebben aangepaste maatregelen om de veiligheid van onze klanten en personeel te waarborgen. Deze maatregelen gelden voor de showroom, maar ook voor de installatie van de haarden en het uitvoeren van service- & onderhoudsbeurten.

Onze showroom blijft geopend volgens de normale openingstijden, tevens zijn wij zowel telefonisch als per mail bereikbaar, zoals u van ons gewend bent.

Voor een bezoek aan onze showroom, vragen wij graag aandacht voor het volgende:

  • Handen schudden doen we even niet
  • Geef onze medewerkers 1,5 meter ruimte, zodat ze veilig hun werk kunnen doen, ook voor uw veiligheid
  • Wij adviseren u met maximaal 2 volwassenen een showroombezoek te plannen
  • Wanneer u last heeft van een van de symptomen (verkouden/koorts/hoesten/kortademig) neem dan contact op met ons, dan proberen we in goed overleg de afspraak te verplaatsen. Dit geldt voor installatie of service- en onderhoud afspraken, maar ook voor uw bezoek aan de showroom.

De afspraken voor installatie van haarden en de serviceafspraken proberen we zoveel mogelijk volgens planning uit te voeren. Echter vragen wij het directe contact op locatie zoveel mogelijk te beperken, voor uw en onze veiligheid.

U bent nog steeds van harte welkom in onze showroom in Veghel om inspiratie op te doen. Mocht u telefonisch of per mail contact met ons op willen nemen, bel 0413 367911 of mail naar info@vantielhaarden.nl

Wij danken u hartelijk voor uw medewerking. We willen uw en onze gezondheid niet in gevaar brengen.

Met vriendelijke groeten,

Team van Tiel

vantiel

About vantiel

 

Bekijk afwijkende openingstijden

© 2018 van Tiel Haarden.

Ontwikkeld door Stan Derix