ALLROUND MONTEUR (S)

haarden en interieurbouw

Loop jij hier WARM voor?

Haardopstellingen en interieurbouw

Loop je warm voor het monteren en afwerken van haardopstellingen? Ben jij een enthousiaste Allround monteur die het leuk vindt om van het begin af aan mee te denken? Heb je oog voor detail en wil je een zekere en innoverende toekomst, met volop kansen in het groene vuur? Dan zijn wij op zoek naar jou als Allround monteur haarden en interieurbouw!

 

Van Tiel Haarden blijft in beweging. Om te kunnen blijven voldoen aan de groeiende vraag van klanten, zoeken zij een nieuwe collega. Iemand die de gemaakte tekeningen tot leven brengt en perfect afwerkt. Je bent onderdeel van een relatief jong montageteam van 6-8 personen en zorgt er samen voor dat de klanten er warm en sfeervol bij zitten.

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wat ga je doen als Allround monteur?

Jouw werkdag begint rond 7:15 uur met een kop koffie met je collega’s. Uiterlijk 7:30 uur zit je, veelal samen met een collega, in de bus naar het project van de dag. Ongeveer 95% van de projecten bevinden zich binnen een straal van 30km vanaf Veghel, dus de reistijd is relatief kort. Via de tablet open je de werkbon en met de benodigde materialen, werkinstructies en bouwtekeningen op zak, ben jij er klaar voor. Eenmaal aangekomen bij de klant, bekijk je de situatie en ga je aan de slag met de betreffende haardopstelling. De werkzaamheden variëren van het inbouwen en/of aansluiten van een haard en toebehoren, tot het bouwen van een complete kastenwand. Tussen 16.30 en 17:00 uur zit je werkdag er meestal weer op. De meeste projecten worden binnen een dag gerealiseerd, waardoor iedere dag weer anders is.

 

 

Er zullen ook dagen tussen zitten waarbij je in de werkplaats werkt. Hier maak je bijvoorbeeld constructies voor de haardopstellingen door te lassen (MIG/MAG) en gebruik te maken van houtbewerkingsmachines. Ten slotte zorg je ervoor dat de haardopstellingen klaar worden gezet voor plaatsing. 

Wat vragen we van je?

 • Je hebt al enige ervaring in de bouw en/of interieurbouw. 
 • Bij voorkeur heb je ook al kennis van elektra en/of gas. 
 • Voor de klant ben jij het gezicht van Van Tiel Haarden. Je stelt je daarom klantvriendelijk, flexibel en nauwkeurig op. 
 • Naast dat je goed samen kunt werken, pak je ook taken zelfstandig op. 
 • Daarnaast beschik je ook over rijbewijs B, en eventueel E.

Wat hebben wij jou zoal te bieden?

 • Een 32 tot 40-urige werkweek.
 • 25 vrije dagen en 13 atv dagen, bij een fulltime dienstverband.
 • Een passend salaris waar gekeken wordt naar jouw kennis, kunde en werkervaring.
 • Wij vallen onder CAO metaalnijverheid.
 • De mogelijkheid om vak gerelateerde opleidingen en cursussen te volgen.
 • Pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld.
 • Een mooie en afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden.
 • Een jong en ambitieus team, met leuke uitjes waaronder een bouwvak- en kerstborrel.

Over van Tiel Haarden

Van Tiel Haarden is een dynamisch en toonaangevend bedrijf op het gebied van sfeerwarmte en bijbehorende interieurbouw. Met het team van 15 collega’s werken zij enthousiast en met trots voor hun klanten. Vanuit de 1.200 m2 grote showroom en uitgebreide werkplaats realiseren zij de mooiste haardopstellingen. Door middel van diverse materialen, afwerkingen en verschillende brandstoffen.

Van hout of gas, tot elektrisch en bio ethanol. Door innovatieve ontwikkelingen en nieuwe brandstoffen kan iedereen blijven genieten van sfeer en gezelligheid rondom het vuur.

 

Ben je warm geworden van deze baan?

XLIX Recruitment ondersteunt ons bij het werving en selectie traject. Een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij Van Tiel. Sollicitaties ontvangen we bij voorkeur via het sollicitatieformulier op deze pagina; https://xlixrecruitment.nl/vacature/allround-monteur-haarden-en-interieurbouw/

Voor meer informatie over de vacature en/of organisatie kun je contact opnemen met Jalta Raaijmakers via 06 3868 6610 of jalta@xlixrecruitment.nl.

 

Heb je toch liever rechtstreeks contact met ons? Geen probleem. Maak dan jouw interesse bekend bij Toon van Tiel en/of Rob de Groot via info@vantielhaarden.nl of 0413 367 911.