fbpx

HOUTHAARDEN

Een koude winteravond.. het vuur knispert, een heerlijk glas wijn. Stelt u zich eens voor..
Een échte beleving, vinden wij.

Een knapperend vlammenspel in de kamer zorgt voor een prachtige sfeer en heerlijke warmte.

Niets is mooier dan een echt houtvuur. Vuur zorgt voor genegenheid en gezelligheid. Houdt u van vuur stoken? En geniet u ook zo van de hele traditie rondom de houthaard? Dan is een houthaard zeker iets voor u.

Ze zijn er in verschillende soorten en maten, we kunnen het assortiment opdelen in:

HOUTHAARDEN INBOUW

Er zijn inbouw houthaarden met draaideur en liftdeur systeem. Bij een liftdeurhaard gaat de ruit naar boven of beneden, waardoor het mogelijk is om gesloten of eventueel open te stoken. Zo kunt u kiezen voor een frontaal model maar zijn er ook modellen welke we van vier zijdes kunnen bekijken. Door de grote diversiteit in modellen, kunnen we de meest mooie ontwerpen creëren.

HOUTHAARDEN INZET

De inzethaarden zijn toepasbaar in een bestaande mantel en zijn in de meeste situaties erg gemakkelijk te plaatsen. Wanneer er in een bestaande situatie een nieuwe haard gewenst is (bijvoorbeeld omdat je graag gesloten wilt gaan stoken) dan kunnen we zonder veel hak- & breek werk de inzethaard in de opening van de bestaande mantel zetten. Bekijk hier onze werkwijze.

VRIJSTAANDE KACHELS

De vrijstaande houthaard, vaak kachel genoemd, kan in vele verschillende ruimtes gemakkelijk geplaatst worden. Er is een grote diversiteit van modellen en materialen verkrijgbaar.
Zo is er altijd een model te vinden die past bij uw wensen en situatie.

CV HOUTHAARDEN

De CV houthaard draagt bij aan een slimme energieoplossing, doordat de rookgassen worden gebruikt voor het verwarmen van water voor het CV systeem of voor warm tapwater. Hierdoor haal je meer rendement uit jouw haard of kachel, wat zorgt voor besparing op energiekosten! Het assortiment kan opgedeeld worden in twee varianten: Inbouw- en vrijstaande haarden.

TUINHAARDEN

Een houthaard voor in de tuin zorgt direct voor een warme en gezellige sfeer. Zeker net zo belangrijk is de aangename warmte van de buitenhaard. Op een wat frissere zomerse avond, kunt u nog lekker lang buiten blijven genieten! Er zijn verschillende mogelijkheden voor de tuinhaarden, zo kunnen we er zelfs een barbecue van maken.

In onze showroom hebben we een uitgebreid assortiment van houtgestookte kachels en houthaarden, gashaarden en elektrische haarden. Wij kijken graag samen met u welk model het meeste bij u past.

Gerealiseerde projecten & Inspiratie

 

Bekijk afwijkende openingstijden

© 2018 van Tiel Haarden.

Ontwikkeld door Stan Derix