Van Tiel Haarden

Nieuws

Woonevent – Zaterdag 1 april Koekgebouw Veghel

Woonevent – Zaterdag 1 april Koekgebouw Veghel

Laat je inspireren op woongebied!
Ben je op zoek naar jouw droomhuis? Of toe aan een nieuwe bank, badkamer of keuken? Wil je je interieur restylen of de tuin opnieuw inrichten? Of de nieuwste technische snufjes in huis? Kom dan naar het regionale Woonevent Uden | Meierijstad op zaterdag 1 april van 13.00 tot 19.00 uur in de Koekbouw aan de Noordkade in Veghel.

Het woonevent is de plek om inspiratie op te doen over alles wat met wonen en lifestyle te maken heeft. Bijvoorbeeld als het gaat om vloeren en gordijnen, een haard of kachel naar eigen smaak of stijl of het installeren van een zwembad of sauna.

Woonevent – Zaterdag 1 april Koekgebouw Veghel

Ook voor advies en informatie over een hypotheek of verbouwing ben je op het Woonevent aan het juiste adres. Je vindt op de beurs onder meer banken, financieel adviseurs en notarissen.

Daarnaast presenteren makelaars, projectontwikkelaars en woningcorporaties hun aanbod koop- en / of huurwoningen. En kun je kennis maken met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen en wooninrichting.

Van Tiel haarden is te vinden bij standnummer 2. Tot zaterdag 1 april! Koekgebouw Veghel – CHV terrein Veghel – Verlengde Noordkade 10-12 – 5462 E.H. Veghel www.wooneventudenmeierijstad.nl

Deel dit bericht op: