Inspiration Tour op 28 september 2019

Moeite met de keuze van het interieur en de positie van de haard in uw (nieuwe) woonkamer? Wij denken graag met u mee en gaan nu zelfs een stapje verder: Gratis interieuradvies!

Onze leverancier Faber is partner van de Inspiration Tour. In onze showroom is er op zaterdag 28 september 2019 een interieurstylist van Inspiration Tour aanwezig om jou van een inspirerend woonadvies te voorzien. Klik op onderstaande link om direct een afspraak te maken met een topstylist van Inspiration Tour: https://inspirationtour.nl/event/adviesdag-van-tiel-haarden

Zo werkt het!

Je ontvangt een individueel interieuradvies van 45 minuten waarbij je al je persoonlijke interieurwensen kenbaar kunt maken. Om de tijd optimaal te benutten, vragen we je om een plattegrond, foto’s en een wensenlijst mee te nemen. Je krijgt suggesties aangereikt voor kleuren, materialen, stoffen en indelingen. Vervolgens worden deze in een interieurschets uitgewerkt. Zo kun je direct zien hoe het uitpakt!

Jouw eigen styleguide

Na afloop ontvang je jouw persoonlijke ‘styleguide’. Daarop vind je de productstalen van je favoriete kleuren en materialen. Compleet en praktisch; een persoonlijk interieurplan waarmee je direct aan de slag kunt.

vantiel

About vantiel

 

Bekijk afwijkende openingstijden

© 2018 van Tiel Haarden.

Ontwikkeld door Stan Derix